Over ons

Het idee voor Science ON AIR is ontstaan op de wetenschapsredactie van de NTR. Tijdens het maken van het programma Hoe?Zo! Radio en later De Kennis van Nu leerden wij bijzonder veel goede sprekers kennen die verborgen bleven voor het grote publiek. Science ON AIR is de belichaming van de wens die schat aan kennis te ontsluiten.

Karin van den Boogaert

Karin van den Boogaert was presentator van onder meer het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu van de NTR. Binnen Science ON AIR is zij verantwoordelijk voor de contacten in de media, geeft zij interviewtrainingen en treedt ze op als dagvoorzitter.

Willemien Groot

Willemien Groot is freelance journalist en eindredacteur bij ons wetenschappelijk blogplatform Wetenschap.nu. Voor Science ON AIR is zij verantwoordelijk voor de redactie, productie en de begeleiding van de profielen. Daarnaast onderhoudt zij de contacten met opdrachtgevers en geeft blogtrainingen.

Kick Moors

Kick Moors is HR adviseur, coach en trainer aan de Universiteit Leiden. Samen met Hermen Visser verzorgt hij presentatietrainingen en coacht hij NWO en ERC kandidaten. Voor Science ON AIR treedt hij op als coach voor wetenschappers die met de negatieve gevolgen van mediaoptredens te maken krijgen.

Cinemaffia

Cinemaffia is een Leids filmbedrijf dat bestaat uit de broers Luc en Niels Busschots. Voor Science ON AIR maken zij profielfilmpjes.